30 Жовтень 2017, 10:42

Читати - це круто!

Місячник шкільної бібліотеки — час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, веселих пригод і  нових літературних відкриттів; свято тих,  хто любить читати, багато знати.

По-особливому цікаво першокласникам: нові відчуття, нові зустрічі, нові враження. У школі №3-колегіумі після екскурсії до шкільної бібліотеки та посвяти у читачі із врученням медалей «Юний читач», відбулися подорожі-екскурсії до центральної дитячої бібліотеки. Учні 1-А класу дізналися багато нового про українську книгу, стали учасниками цікавої літературної гри. Всі погодилися, що  читати - це круто, а захоплююча зустріч дитини із книгою здатна запалити у ній вогник любові до читання.

Колегіанти 1-Б класу  зустрілися з найулюбленішими книжками, казковими героями, подорожували по «Книжковій країні». Дивлячись з яким захопленням маленькі учні 1-Б класу розглядають яскраві книжкові полиці, гортають цікаві книжки, хочеться вірити в те, що наші учні подружаться з книгою та зрозуміють, що книгу не замінить будь-який, навіть наймодніший, гаджет. Адже діти, які читають, стануть дорослими, які думають.

 Любов Полівенко,

завідувач бібліотекою школи №3-колегіуму