21 Грудень 2017, 16:55

Свято в дитсадочку

Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися у дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Свято – це прекрасний привід впустити у свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

19 грудня у закладі дошкільної освіти №12 «Ромашка»  пройшло свято, присвячене Дню Святого Миколая - покровителя всіх мандрівників і дітей.

До цього дня батьки та вихователі прикрасили святково групи, тож на малят чекала у садочку справжня казка. Дітки радо поринули у справжнє чарівне дійство, бо до них завітав сам Святий Миколай, щоб привітати усіх малят і дорослих зі святом. Цієї зустрічі діти чекали з нетерпінням, адже Миколай приносить малятам подарунки та ласощі. На святі дзвінко лунали пісні про Миколая, колядки. Миколай привітав усіх присутніх зі святом і роздав подарунки.

Адміністрація та батьківський комітет закладу дошкільної освіти №12 «Ромашка»  висловлює  щиру  подяку професійному, дружньому колективу  школи № 11 за добре підготовлену та цікаво проведену зустріч дітей нашого дошкільного закладу зі  Святим Миколаєм .


Н.Саганенко, директор закладу