26 Грудень 2017, 14:15

Підсумки обласної Спартакіади 2017 року


Відповідно до  наказу управлінь освіти і науки та  у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації від 26.01.2017 № 21/26 «Про підсумки проведення обласних комплексних навчально-виховних заходів серед школярів у 2017 році», у період з лютого по листопад 2017 року проведено ХХІІІ обласні комплексні навчально-виховні заходи серед школярів Черкащини (далі - Змагання), в яких на всіх етапах взяли участь близько 46 тисяч учнів. Фінальні змагання проведені з 10 видів спорту за участі 925 школярів.

У результаті проведених Змагань переможцями у І групі стали учнівські команди закладів освіти міст Черкас, Умані, Сміли; у ІІ групі – учнівські команди закладів освіти Жашківського, Черкаського, Звенигородського районів; у ІІІ групі – учнівські команди закладів освіти Маньківського, Лисянського, Кам’янського районів. Їх нагороджено кубками і дипломами відповідних ступенів.

Вітаємо учнівську команду міста Сміла, всіх учителів фізичної культури, тренерів та організаторів, які приклали значні зусилля, виборовши   ІІІ місце в означених змаганнях та зичимо майбутніх перемог!

 Методист МК   Щербина Н.М.