13 Березень 2018, 09:48

ВІД ПІСЕНЬ ДО ЗІРОК

Як відомо, пісня – душа народу. Але пісня може бути і шляхом самовираження, прояву своїх здібностей і таланту.

Ми пишаємось нашими зірочками, які торують собі шлях у майбутнє перемогами на пісенних конкурсах і фестивалях. Це учениці 9-А класу НВК «Загальноосвітня школа №3-колегіум» Катерина Черняк і Варвара Сірик. Кожна із них варта хороших слів і уваги. Кропіткою працею та завдяки своїм наставникам, дівчата зуміли через бездоганне вокальне виконання здобути не лише перемоги, а й естетичну насолоду, яку із задоволенням доносять до своїх слухачів і шанувальників.

Багато перемог за останні роки здобули дівчата, але хотілось би назвати лише деякі.

Катерина Черняк – переможець міського конкурсу юних талантів «Пролісок» 2016 року. На IV Міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв «Іван Попович збирає таланти-2017» у Рахові здобула 3 місце. Переможницею Катя стала у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Осінній зорепад талантів», що пройшов у 2017 році у місті Яремче.

Варвара Сірик у 2017 році здобула перше місце у конкурсі «Мистецький дивокрай Черкащини» у номінації вокал. А на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Я – зірка Азовського моря» у Бердянську здобула гран-прі. У молодіжному фестивалі «З Україною в серці» посіла перше місце. Остання новина найбільше нас усіх порадувала. Варвара у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зіркове сяйво» (м. Тернопіль) у номінації вокальне мистецтво посіла перше місце і отримала сертифікат на безкоштовний проїзд до Греції для участі у пісенному фестивалі.

Ми пишаємось нашими дівчатами, голосами школи №3-колегіуму, і зичимо їм нових перемог та зіркового шляху!

 Прес-центр школи №3-колегіуму