26 Березень 2018, 10:55

Учитель - особистість творча….


«Немає людей більш допитливих,

невгамовних, більш одержимих думками

про творчість, як учителі».

В. Сухомлинський

        Навчання педагога не може мати зупинок, перерв, не може закінчуватись. К. Ушинський зазначав, що «учитель живе до тих пір, доки вчиться, як тільки він перестає вчитись у ньому вмирає вчитель». У цьому і має полягати основна місія сучасного вчителя – бути готовим до застосування нових освітянських ідей, постійно навчатися, перебувати у постійному творчому пошуку. Протягом усього життя педагог має оновлювати свої знання, постійно підвищувати кваліфікацію, опановувати нові види діяльності. 19  березня 2018 року   на базі  навчально – виховного комплексу «Ліцей –загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів «Лідер»  проведено методичну сесію для  молодих вчителів  на тему: «Методична скарбничка молодому вчителю».

Розпочалося засідання  вступним словом  керівника  клубу   молодих учителів Олійник Г.М. Вона ознайомила присутніх із планом роботи методичної сесії, презентувала  порадник від досвідчених колег.









Цікаво  та повчально  провела    тренінг на тему: «Clasroom  management» методист  методичного кабінету  Сигида С.В.  Вона ознайомила присутніх із складовими ефективного управління класом, як моделювати ситуації і створювати правила. Всі  були активними  учасниками практикуму з освітньої кінезіології, ігор для класного менеджменту.

Ідеї Нової української школи знайшли відгук у серцях молодих педагогів. Засідання пройшло цікаво і плідно.

Дякуємо адміністрації закладу за створення  творчої  атмосфери  для проведення методичної сесії для молодих колег.

Прес-центр методичного кабінету