02 Травень 2018, 12:11

Захищене і здорове покоління

Із нагоди Всесвітнього Дня охорони праці в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» пройшли заходи під девізом «Захищене і здорове покоління».

З метою обговорення проблем запобігання нещасних випадків та професійних захворювань, інженер з охорони праці провів лекцію  для працівників навчального закладу. Також була здійснена перевірка з виконання вимог з охорони праці в кабінетах, лабораторіях, майстернях, відповідність спортивного обладнання, куточків з охорони праці, аптечок встановленим нормативам.

У бібліотеці закладу оформлено тематичну поличку «Охорона праці – запорука життя» з питань безпеки праці та особистої обережності на виробництві й у побуті.

З метою сумлінного дотримання правил безпеки життєдіяльності, для учнів були проведені виховні заходи: бесіда з юристом про забезпечення реалізації конституційних прав громадян на належні, здорові та безпечні умови праці; конкурс малюнків «Охорона праці очима дітей»; перегляд презентацій «Правові основи охорони праці».

Необхідно пам'ятати, що підвищення рівня культури охорони праці в суспільстві — це запорука збереження здоров'я та життя.