29 Травень 2018, 16:01

Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів України «Козацький гарт

22 травня 2018 року на стадіоні «Юність» (директор Коломієць В.А.)  відбувся Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів України «Козацький гарт», який зібрав  понад 60 учасників із 5 міст та районів області (м. Умань,  Жашківський, Звенигородський та Смілянський райони). Наше місто представляла команда Смілянської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12 (директор Сірик С.В.).

Учні  продемонстрували свої знання з історії України, про спортивні досягнення в нашій державі та олімпійський рух. Спортивні змагання складалися з  "човникового" бігу, стрибків у довжину з місця, стрибків через скакалку, перетягування каната, комплексної естафети. Оригінальними були і представлення команд.

У вирі спортивної боротьби перемогу і почесне право представляти  Черкаську область на Всеукраїнському  етапі змагань виборола команда з м.Умань, срібним призером випробувань стали учні  Жашківського району, а на третьому місці, за рішенням суддів - команда школи №12 (учитель фізичної культури Фадєєв С.В.).

Переможців фестивалю нагородили медалями та грамотами.

Вітаємо наших призерів та бажаємо майбутніх перемог!

 

 Методист МК                             Н.М. Щербина.