31 Серпень 2018, 12:00

Акція «Я – українець і цим пишаюсь!»


23 серпня Україна відзначає державне свято, присвячене одному з державних символів України - День Державного Прапора України, адже саме 23 серпня 1991 року група народних депутатів внесла синьо-жовтий український прапор до сесійної зали Верховної Ради.

Учні та педагогічні працівники ДНЗ «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів», студенти та викладачі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ взяли активну участь в урочистому внесенні 100-метрового полотнища  Державного Прапора України. Поява такого прапора викликала неабияке піднесення у смілян. Люди вигукували: „Слава Україні!”, Героям слава!” і „Герої не вмирають!”.

Також, молодіжний громадський актив міста  взяв  участь у молодіжній акції «Я українець, і цим пишаюсь!», яку організував відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту.  Перехожі були зацікавленні заходом та охоче залишати свої привітання з Державного Прапора України та Днем незалежності України. Діти дошкільного віку отримали в подарунок повітряні кульки жовтого та блакитного кольорів.

Бажаємо нашій Україні щастя, добробуту та мирного неба!

 

Відділ молоді та спорту

управління освіти, молоді та спорту

міської ради