13 Грудень 2018, 12:58

Засідання клубу молодих вчителів

До свого кращого уроку

вчитель готується все життя.

В.Сухомлинський

Відомим є той факт, що педагогічна діяльність може здійснюватися у різних формах, серед яких особливе місце відводиться уроку .

Досвіт переконує, що урок – надзвичайно багатогранний процес педагогічної діяльності, який виконує інтегруючу роль, оскільки відображає та поєднує такі його компоненти: мету, зміст, методи, засоби навчання, взаємодію вчителя і учнів.

03.12.2018  на базі навчально-виховного комплексу «Ліцей  - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів «Лідер» відбулося засідання клубу молодих вчителів на тему «Методична скарбничка молодому вчителю». Розпочалося засідання клубу вступним словом  його керівника  -  Олійник Г.М. Вона ознайомила присутніх із планом роботи засідання, провела анкетування.

Методист  методичного кабінету Івченко Л.А.  сконцентрувала увагу на методичних рекомендаціях щодо складання поурочного плану, провела діагностику «Дерево професійного зростання».

У рамках зустрічі психологом центру практичної психології та соціальної роботи Коломійцем Р.С. проведено фрагмент тренінгового заняття з теми "Ефективне спілкування". Учасники обговорили поняття "спілкування", "комунікаціЇ", значення для спілкування внутрішньо особистих комунікацій. Взяли участь у практичних вправах "Мої ідентичності", "Битва за апельсин".

Засідання пройшло цікаво і плідно.

 Прес-центр методичного кабінету