27 Грудень 2018, 10:06

Навчаємося, щоб впроваджувати

Грудневі дні видалися дуже насиченими на результативні і нетрадиційні  форми методичної роботи з педагогічними працівниками міста як на базі КНЗ «ЧОІПОПП», так і на базі закладів освіти міста.

Змістовним та ефективним був семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми «Шляхи формування професійних компетентностей педагогічних працівників», який проходив на базі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12 (директор Сірик С.В.).

Інноваційну форму «Педагогічний фунхілмент» учасникам семінару презентувала заступник  директора з навчально-виховної роботи         Козубенко Т.В.

Вдалими і корисними для практичного використання були майстер-класи, проведені вчителями закладу: Івановим С.В., вчителем англійської мови;  Морозовою А.В., вчителем математики; Довгим О.А., вчителем фізики; Завгородньою О.П., вчителем початкових класів.

Цікаво представила досвід роботи школи з питання «Проектні технології як засіб формування мовленнєвих компетенцій учнів» Сліпченко М.О., заступник  директора.

Результативною була робота у творчій майстерні Клімашевського М.В., вчителя трудового навчання та образотворчого мистецтва з теми «Айсинг. Створи власний настрій».

Цікавинки нових форм методичної роботи презентували Івченко Л.А. та Нестропа Т.Б., методисти методичного кабінету; Криворучко М.В.,заступник директора з навчально-виховної роботи школи №15.

Підводячи підсумки семінару- практикуму, заступники директорів із навчально-виховної роботи дякували директору школи, його заступникам, педагогічному колективу за презентацію цікавих форм методичної роботи, спрямованих на формування професійних компетентностей педагогічних працівників. До слів подяки приєднуюся і я.

В.Руденко, завідувач методичного кабінету