01 Лютий 2019, 15:46

Новий формат проведення уроків фізкультури.

 

29.01.2019 на базі Смілянської школи І – ІІІ ступенів №1 відбувся семінар – практикум учителів фізичної культури щодо впровадження у навчальний процес закладів освіти проекту Всеукраїнського багатоетапного спортивно-масового заходу  «Cool Games» (круті ігри).  З вітальним словом до присутніх звернулася директор закладу Гайдай І.Б. та ознайомила з новими досягненнями  кафедри  вчителів фізичної культури, зміцненням спортивної бази.

Учитель фізичної культури Левченко А.М.  презентував відео та фотозвіт щодо участі шкільної команди у Всеукраїнському етапі гри у м. Києві та проінформував, що важливим елементом гри «Cool Games» є той факт, що вона не потребує спеціальної підготовки, а має на меті популяризувати фізичну культуру у закладах загальної середньої освіти. Це новий модернізований формат проведення уроків фізичної культури,  щоб зробити їх цікавими та привабливими для наших учнів.  Вчителі мали змогу ознайомитися з методикою проведення означеної гри та практично опрацювати навчальні елементи, естафети, етапи та суддівство.

Про суддівство та завдання щодо підготовки до міських змагань повідомив тренер з баскетболу будинку дитячої та юнацької творчості Петренко І.В.

Дякуємо всім за цікавий і повчальний захід. Надіємося що отримані знання вчителі фізичної культури застосують у подальшому в своїй роботі.


Методист МК  Щербина Н.М.