19 Лютий 2019, 10:30

Навчаємося самі, щоб навчати інших

 

«Збиратися разом – це початок, триматися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх» (Генрі Форд). Під таким гаслом 13 лютого 2019 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 відбувся семінар-практикум заступників директорів із навчально-виховної роботи закладів загальної середньої та позашкільної освіти за темою «Командний менеджмент як траєкторія підвищення педагогічної майстерності вчителя та вдосконалення освітнього процесу».

Відкрила семінар – практикум та ознайомила із планом роботи завідувач методичного кабінету Валентина Руденко.

Щиро привітала та розповіла про творчі успіхи педагогічного колективу закладу директор Інна Гайдай.

Радо вітали гостей і учні закладу.

Досвідом роботи з питань проблеми семінару практикуму поділилися заступники директора з навчально-виховної роботи Віталія Дубовик та Наталія Баштан.

Творчо до розкриття теми «Інформальна освіта – шлях до підвищення майстерності вчителя» підійшла Скубенко Т.М., вчитель зарубіжної літератури.

Цікавим та змістовним був педагогічний секондмент, який організовано провели спікери – учителі закладу: Тетяна Курбатова, Віра Фоміна, Наталія Хлівна, Ірина  Кагамлик, Наталія Демиденко, а до участі долучилися всі учасники семінару-практикуму.  Вони удосконалювати навички бережливого с

тавлення до природи, шукали шляхи розвитку критичного мислення засобами робототехніки, 

 через впровадження новітніх освітніх програм створювали модель сучасного учня,  працювали над створенням лепбука з питань Нової української школи.


Не

традиційно, проте змістовно,  захищалисвої і міні-проекти учасники семінару. Захист був цікавим, і кожен новостворений освітянський продукт був корисним для практичного використання у роботі заступника директора з навчально-виховної роботи у закладах 


Запам’ятається учасникам семінару і зустріч у творчій майстерні, яку підготувала і провела Неля Фоміна, вчитель

 трудового навчання.освіти.


Семінар-практикум пролетів як одна мить, проте збагатив кожного не на один день

То ж ми дякуємо адміністрації школи №1, педагогічному колективу за надану 

можливість навчатися на їх досвіді., тиждень, місяць. Адже все побачене у школі №1 знайде своє продовження у  закладах освіти нашого міста.

Прес-центр методичного кабінету