05 Березень 2019, 08:37

Навчаються керівники закладів


STEM-підхід сьогодні є необхідною складовою для задоволення зростаючих потреб суспільства практично в усіх сферах,  спрямовує увагу на природничо-науковий компонент навчання та інноваційні технології, активно розвиває творчу складову особистості та критичне мислення. То ж питання «Особливості формування освітнього середовища сучасного закладу освіти на засадах STEM–технологій в у

мовах Нової української школи» розглядалося на черговому семінарі-практикумі директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, що проходив на базі навчально-виховного комплексу «Ліцей – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів «Лідер».

До роботи семінару-практикуму долучилися і керівники закладів загальної середньої освіти Кам’янської  ОТГ.

Учасники семінару-практикуму поглибили теоретичні знання зі STEM –освіти, ознайомилися з досвідом її впровадження у ліцеї – школі «Лідер». 

Відвідавши цікаві та змістовні фрагменти занять, уроків педагогічних працівників закладу, директори шкіл та закладів

 позашкільної освіти ще раз переконалися, що STEM-освіта – це цікаво, сучасно, креативно, захоплююче, а найголовніше це впевнений крок у Нову українську школу. То ж STEM-освіту слід активніше впроваджувати у практичну діяльність кожного закладу освіти.

А ми від себе хочемо побажати успіхів у реалізації задумів і планів.

Прес-центр методичного кабінету