10 Квітень 2019, 10:37

Про конкурс на заміщення посади


Управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

 директора комунального закладу «Смілянський міський інклюзивно-ресурсний центр Смілянської міської ради Черкаської області».

 Місце знаходження інклюзивно-ресурсного центру:  м. Сміла, вул. Репіна, буд. 47.

Умови оплати праці: посадовий оклад – 4956 грн. На оплату праці директора  розповсюджуються умови, передбачені Законом України «Про освіту» в частині оплати праці педагогічних працівників.

Директор ІРЦ призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади строком на 3 роки. Права, обов’язки і відповідальність директора ІРЦ, умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», стаж роботи на керівній посаді не менше 3 років; знання Конституції України, законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», знання законодавства у сфері  дітей з особливими освітніми потребами, основ  спеціальної педагогіки, основ управління закладом освіти, вільне володіння державною мовою, основними навичками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі, та строк їх подання: копію паспорта громадянина України; письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі; копію трудової книжки; копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Термін подання документів до конкурсної комісії – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Дата, місце та етапи проведення конкурсного відбору:

конкурс складається з двох етапів: кваліфікаційний іспит (15.05.2019 у приміщенні управління освіти, молоді та спорту) та співбесіда (16.05.2019 у приміщенні управління освіти, молоді та спорту).

Документи подаються до управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради Черкаської області до 9 травня 2019 року за адресою: м. Сміла, вул. Перемоги, 18.

Контактна особа: Гребеніченко Ірина Андріївна, методист методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту (mksmila@ukr.net, 4-43-65).