22 Квітень 2019, 17:09

Читати – це круто!


З метою заохочення учнів до читання, пропагування книги як джерела нових знань, вражень, емоцій та почуттів, у школі №3-колегіумі був проведений Тиждень читання, який приніс школярам багато позитивних вражень. Робота шкільної бібліотеки була спрямована на активізацію читацьких інтересів колегіантів.

Під час Тижня читання  відбувся вернісаж дитячої творчості «Подорож країною Казки»; віртуальні виставки: «Класична література - «підручник життя», «Книги з країни дитинства», бібліофреш «Книга - це друг».

Тиждень читання — чудова нагода для учнів подарувати бібліотеці книги. Літератури було подаровано багато, тому у фойє школи діяла виставка  «Подаровані книги для бібліотеки». Ми щиро дякуємо всім учням та батькам, хто подарував шкільній бібліотеці чудові книжки!

Учні 3-Б класу побували у Смілянській типографії, а діти 4-Б класу позмагалися за звання кращого знавця сучасної української літератури під час квесту «Мандрівка по сучасних книгах».

Такі тижні сприяють популяризації  читання  серед  дітей, пропаганді надбань української та світової літератури, створенні позитивного іміджу бібліотеки, завдяки якому читачі поспішають на зустріч із книгою.


Любов Полівенко,

завідувач бібліотекою школи №3-колегіуму