29 Травень 2019, 16:48

Засідання координаційної ради з питань молодіжної політики

 

20 травня 2019 року в приміщенні навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа  І-IІІ ступенів № 3 - колегіум” відбулося розширене засідання координаційної ради з питань молодіжної політики на якому розглядалося питання «Про інтеграцію молоді у європейський простір з метою розвитку молодіжного міжнародного співробітництва, виховання на засадах світової культури». Присутні на засіданні: члени координаційної ради, запрошений молодіжний громадський актив міста та  волонтер Корпусу Миру в Україні Білал  Ямак.

Заступник директора з виховної роботи НВК “Загальноосвітня школа  І-IІІ ступенів № 3 - колегіум” Світлана Гаращенко надала присутнім інформацію з досвіду роботи НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.№ 3 – колегіум» у напрямку інтеграції молоді в європейський простір з метою розвитку молодіжного міжнародного співробітництва, продемонструвала виготовлені учнями відеоролики про культурні традиції Франції та Німеччини. Члени молодіжного громадського активу міста мали змогу поспілкувались з волонтером Білалом  Ямаком.

На завершення  засідання начальник управління освіти молоді та спорту Наталія Незнанова побажала присутнім випускникам успішно скласти тести під час зовнішнього незалежного оцінювання та отримати високі бали.

Провів засідання заступник міського голови Павло Кондратенко.


Відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту