02 Жовтень 2019, 16:56

ДОРОГАМИ МРІЇ


Мрії кожного з нас  – це відображення нашого внутрішнього світу. Ми прагнемо вдосконалення, успіху, визнання, перемог. І як добре, коли реальність наближає нас до того бажаного і необхідного.

Один із спектрів мрій учнів школи №3-колегіуму – спортивні змагання. Щоденна праця, наполегливість і віра в себе – це шлях до успіху. Видатний Ейнштейн наполегливо продовжував вирішувати задачі, щоб упевнитись, що знайшов правильне рішення. Якось він сказав: «Я не розумніший за інших, просто довше сиджу за задачами».

Ми щиро хочемо привітати учня 11 класу школи-колегіуму Силку Владислава з новими перемогами. У Києві 15 вересня завершився клубний чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон». Чотири дні понад 1000 спортсменів з 15 країн розігрували 3500 медалей. Дистанції у 200, 500 та 2000 метрів чоловічі, жіночі та змішані команди долали на човнах «десятках» та «двадцятках». Україну представляли 15 клубів з усіх регіонів і здобули перемогу у нелегкому змаганні. Наш Влад разом із своєю командою виборов бронзову, срібну та золоту медалі.

Ми вітаємо нашого чемпіона та зичимо, щоб його мрії обов’язково здійснились, навіть якщо для цього знову потрібно буде долати водні простори, високі гори чи складні життєві шляхи! Нехай тобі щастить, Владе!!!


Жанна Шевченко,

класний керівник 11 класу школи №3-колегіуму