25 Листопад 2019, 16:45

Засідання молодіжного громадського активу міста

 

19 листопада цього року в приміщенні міського будинку культури відбулося засідання молодіжного громадського активу міста.

На початку засідання начальник відділу молоді та спорту Наталія Маслюк та начальник відділу культури Ірина Бобошко нагородили грамотами та пам’ятними подарунками переможців та їх творчих керівників міського конкурсу  читців «Поетична скарбниця Смілянщини» та міського конкурсу молодих талантів пленерного живопису «Осіння рапсодія».

Далі присутні ознайомилися з новообраними членами молодіжного громадського активу,  обговорювали питання щодо виборів нового голови молодіжного громадського активу міста, що відбудуться на наступному засіданні у грудні. Головний спеціаліст відділу молоді та спорту Юлія Бреус  ознайомила молодь з організацією запланованої вуличної акції «Передай свічку пам’яті» до Дня

 пам’яті жертв голодоморів 1932-1933 р.р. та   молодіжними заходами, що відбудуться у грудні, а саме:

- молодіжна акція «Твоє життя в твоїх руках» до Всесвітнього дня боротьби з СНІДом;

- молодіжна акція «Іде Святий Миколай благословляти  рідний край» до Дня Святого Миколая Чудотворця.

Під кінець засідання методист методичного кабінету відділу освіти управління освіти, молоді та спорту Марина Прилуцька провела з присутньою молоддю тренінг ««Що означає бути лідером?»

 Відділ молоді та спорту

управління освіти, молоді та спорту