13 Січень 2021, 15:10

Вчимося, щоб учити інших!

 12 січня класні керівники 5-11 класів школи №7 зібралися на засідання методичного об’єднання, щоб спланувати свою діяльність у ІІ семестрі, обговорити актуальні питання, поділитися досвідом проведення виховних заходів в умовах дистанційного навчання та опанувати нові знання.

       Перед присутніми виступила керівник методичного об’єднання Котова І.С., яка звернула увагу класних керівників на особливості планування виховної діяльності з урахуванням освітнього питання класного керівника, участі у проектній діяльності.

       Заступник директора з виховної роботи Ткаченко О.П. інформувала присутніх про виконання Плану заходів щодо профілактики злочинності та правопорушень, інших негативних явищ в учнівському та молодіжному середовищі на 2016-2020 роки та наголосила на необхідності постійного контролю за дітьми, які потребують особливої уваги та схильні до адитивної поведінки.

       Соціальне небезпечне явище «булінг» з розвитком соціальних мереж у інтернеті приймає нові форми. Тож тренінг для класних керівників, який провела практичний психолог закладу Ярова О.М., був актуальним та пізнавальним. 

       «Булінг в освітньому середовищі: аналіз, причини, шляхи подолання» –  матеріали з цієї теми розміщені на нашому шкільному сайті. Вони стануть у нагоді для проведення тематичних виховних годин класним керівникам, змусять замислитися учнів та їх батьків.

       Запобігти жорстокості та насильству – завдання кожного, адже ми прагнемо жити гармонійно, духовно, цінуючи кожну особистість. Це складно, цього треба прагнути серцем. 

Прес-центр школи №7