18 Лютий 2021, 08:35

Навчальний семінар з організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2020-2021 н.р.

      11 лютого 2021 року на базі Центру національно-патріотичного виховання «Смілянська Січ» Будинку дитячої та юнацької творчості Смілянської міської ради проведено навчальний семінар з організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2020-2021 н.р. У семінарі взяли участь педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти м. Сміли, які відповідають за організацію та проведення Гри. Були обговорені наступні питання:

- про підсумки проведення онлайн – заходів у рамках Гри у 2019-2020 навчальному році;

- принципи та базові елементи самоврядування у куренях;

- про створення та реєстрацію куренів;

- про проходження етапів гри;

- про участь у вебінарах «Військовий терен – Джура Оборонець».

      У роботі семінару взяли участь та виступили: директор БДЮТ        Бакєєва Л.В., завідувач Центру національно-патріотичного виховання  «Смілянська Січ» БДЮТ Семеновська Н.О.,  голова Всеукраїнського клубу  «Джура»  - «Смілянські Джури» Шевчук В.В., методист, керівник гуртка «Джура. Турист – краєзнавець» БДЮТ Михайлова А.В.,  вчителі предмета «Захист України» Таібов Р.К. та Завгородній П.О.

Методист МК    Щербина Н.М.