06 Березень 2014, 14:55

До "Молодої гвардії" - на оздоровлення

 У чудовому куточку України, біля мальовничих берегів Чорного моря, у м.Одеса знаходиться країна дитинства - Український дитячий центр «Молода гвардія». Багато років він дарує своїм юним жителям радість, теплоту і турботу, дружні відносини й любов. Для багатьох «Молода гвардія» був і залишається  щасливим островом дитинства, де збувалися найпотаємніші мрії.

5 березня 2014 року у таборі «Молода гвардія», до якого приїхали діти з усіх куточків нашої країни для оздоровлення та відпочинку, розпочався новий оздоровчий сезон. Таке свято завжди проходить у атмосфері доброзичливості та радості. А перша, тематична зміна «Формула успіху» обіцяє бути насиченою цікавими подіями, відкриттями та творчими справами.

         Матимуть змогу оздоровитися, сповнитися новими приємними враженнями та емоціями, здобути нових друзів і юні сміляни – п’ятеро дітей пільгових категорій наразі перебувають в УДЦ «Молода гвардія». Серед них: Бочкова Олена та Казидуб Антон (школа №5), Брижатий Вадим (школа №4), Моргун Юлія та Пошелюзна Марина (школа №13). Бажаємо усім гарного відпочинку, чудового весняного настрою та кожному віднайти свою формулу успіху власного життя.

 

                                                                    Відділ у справах сім’ї та молоді,

                                                          фізичної культури і спорту

                                                                       управління освіти, молоді та спорту