18 Березень 2014, 08:00

Від бажання до результату-один крок...

У рамках впровадження інклюзивної освіти у закладі була проведена персональна виставка робіт учениці 6 класу Анни Ярмоленко, яка перебуває на індивідуальній формі навчання. Вишивка стрічками захопила дівчинку настільки, що, забувши про всі життєві труднощі, Анюта стала вишивати цілі картини.

А почалося все з подарунку до Всесвітнього дня людей з обмеженими можливостями. Книжку з технології бісероплетіння та вишивки стрічками подарували дівчинці однокласники, щоб була змога якнайкраще розвивати дрібну моторику пальців, адже це допоможе і діяльності мозку. Аня із задоволенням взялася до справи. У багатодітній родині дівчини майстринею-вишивальницею є мама. То ж вона, разом із вчителькою обслуговуючої праці Аллою Борисівною Туренко, стали першими помічниками Ані.

Минулого тижня уся школа милувалася яскравими та життєстверджувальними картинами, прикрасами для волосся з тканини та бісеру. Аня готова і сама вже навчати бажаючих зробити навколишній світ різнобарвним. З гордістю роздивлялися вчителі та друзі перші поробки юної майстрині. Вони додали школярці впевненості у своїх силах, бажання творити на радість людям.

«Від бажання до результату – один крок, якщо у тебе є гарні друзі та вчителі» - преконані Аня Ярмоленко та її батьки. 

                                                     прес -центр школи