24 Березень 2014, 17:04

На засіданні молодіжного активу відзначені досягнення дітей та молоді міста.

 20 березня 2014 року у великій сесійній залі міськвиконкому за сприяння відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту управління освіти, молоді та спорту відбулось чергове засідання молодіжного громадського активу міста, в якому взяли участь керуючий справами – заступник міського голови Олександр Головченко, начальник управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради Наталія Незнанова, начальник та головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту Наталія Маслюк і Олена Загоруй, члени молодіжного громадського активу міста.

Начальник відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту Наталія Маслюк поінформувала про підсумки проведення молодіжних та спортивно-масових заходів, проведених у місті протягом І кварталу 2014 року, подякувала молоді та спортивній громадськості за активну участь у цих заходах.

Почесні грамоти управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради отримали переможці міського туру обласного конкурсу юних поетів Черкащини «Тарасовими шляхами», міського конкурсу дитячої та юнацької творчості «Її Величність Жінка» та їх творчі керівники та переможці Відкритого Чемпіонату м. Сміла з волейболу. Подяками виконавчого комітету та управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради й подарунками відмічено суддівську колегію Відкритого Чемпіонату м. Сміла з  волейболу й переможців міського етапу Всеукраїнських змагань «Здорові діти – здорова нація». Нагороди вручали керуючий справами – заступник міського голови Олександр Головченко, начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова та начальник відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту Наталія Маслюк.

Головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту Олена Загоруй ознайомила присутніх членів молодіжного активу із заходами, запланованими на квітень 2014 року, об’єднаних під гаслом «Від екології природи - до екології душі». Наступне виїзне засідання молодіжного активу міста заплановано провести 26 квітня 2014 року, де молодь долучиться до заходів щодо  благоустрою міста.

                                                                          Відділ у справах  сім'ї та молоді, фізичної культури і спорту