18 Квітень 2014, 11:49

Всеукраїнський відкритий конкурс читців

З 4 по 6 квітня у м. Києві відбувся Всеукраїнський відкритий конкурс читців, присвячений 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка. Наше місто Смілу представляла учениця 3-А класу Загальноосвітньої школи №1 Тимошенко Ярослава Ігорівна.

  На конкурс приїхали учасники зі всієї України. Суперниками Ярослави були відомі дитячі студії та театри з різних областей.

  У складі журі були народні артисти України, поети, редактор газети «Культура України», завідуючий літературною частиною Київського академічного лялькового театру, члени спілки діячів України.

Конкурс проходив у трьох вікових категоріях. Ярослава була однією з наймолодших учасниць.

Незважаючи на серйозну конкуренцію і вимогливість суддів, наша учениця посіла четверте місце і отримала «Приз глядацьких симпатій».

Після  закінчення конкурсу всі учасники були запрошені на оглядову екскурсію по Києву, де побачили відомі історичні та архітектурні пам’ятки.

Ярослава отримала незабутні враження від участі у конкурсі і здобула неоціненний досвід театрального мистецтва. У неї з’явилося багато нових друзів з різних куточків України. Позитивними емоціями дівчинка з радістю поділилася з однокласниками.