22 Вересень 2014, 10:31

Спорт єднає, зближує, надихає…

Формування, зміцнення та охорона здоров'я дітей – найважливіше завдання дорослих: батьків та педагогів.

Працівники дошкільного навчального закладу №19 «Світлячок» вирішують це завдання, задовольняючи природну потребу дітей у русі, створюючи відповідне здоров'язбережувальне середовище.

Нещодавно у закладі був проведений тиждень фізичної культури і спорту, під час якого діти удосконалили свої рухові уміння, фізичні якості.

Розпочався тиждень з турпоходу до ставка Холодне, під час якого діти милувалися краєвидами та мальовничими природними куточками рідної Сміли, грали у спортивні ігри, долали природні перешкоди.

Вихованці середніх груп радо змагалися у швидкій їзді на самокатах під час екомарафону миру. Багато дошкільнят стали переможцями спортивних змагань «Олімпійці серед нас». Запрошений член журі, майстер спорту міжнародного класу Чернявська К.М., допомогла визначити кращих серед вихованців у швидкому бігу на коротку дистанцію, метанні набивного м’яча та стрибках у довжину з розбігу.

Завершився тематичний тиждень спортивним святом «Хай завжди буде мир» за участю вихованців старшої логопедичної групи та їх родин. Вчитель фізичної культури загальноосвітньої школи №11 Гончаренко Н.С., член журі, розгледіла багато спортивних талантів у майбутніх школярів.

Учасники змагань довели усім глядачам, що лише міцне духовне й фізичне єднання веде до успіху й перемоги; спільність поглядів, думок та почуттів – до миру й злагоди в родинах та країні.

                                                                                                                                         Зуб Н.Ф., завідувач