22 Грудень 2014, 14:51

Про участь у Всеукраїнському конкурсі

 Учні нашої школи  постійно беруть участь у різноманітних конкурсах та змаганнях. У грудні 2014 року  проходить конкурс презентацій на краще гасло та логотип до  Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.

Завідувач бібліотекою  Світлана Леонідівна Куценко стала координатором створення нового проекту. Вона зібрала бібліотечний актив та юних художників. Разом обговорили концепцію, зібрали цікаві ідеї та створили проект, який презентували у школі. Кращі роботи юних художників та читачів Мойсеєнко В., Дмитрієнко А., Больмот А. були направлені на міський етап конкурсу.

Основна ідея логотипу – це книжка, яка несе в собі справжній і неперевершений світ знань! У гаслах діти старалися передати читачам своє прагнення врятувати книгу від забуття. Адже жоден сучасний електронний засіб не зможе замінити шелест книжкових сторінок, запах друкарської фарби, словникове багатство, казковий набір ілюстрацій, невичерпне джерело інформації, подій, сюжетів.

Спільний проект юних читачів  ще раз довів, що шкільна бібліотека – це основний інформаційний центр, а книга повинна залишатися головним джерелом знань та  пріоритетним чинником формування грамотності та розвитку інтелекту.


P.S. Щойно ми дізналися, що наш проект визнаний кращим на міському рівні та направлений на обласний етап конкурсу.

А.І.Танцюра, директор школи