16 Січень 2015, 12:49

«В гостях у Новорічної казки»

Напередодні Нового року кожна дитина очікує на здійснення мрій, диво, зустріч з улюбленими казковими героями та безліч  подарунків.

Одним із таких приємних дарунків для дітей соціально незахищених категорій стала поїздка 26 грудня до Черкаського музично - драматичного театру на обласне свято Новорічно-Різдвяної Ялинки, організована за сприяння відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту управління освіти, молоді та спорту.

Різноманітні яскраві персонажі, кольорові вогні, танці, співи, хороводи - так розпочиналось відкриття святкової Ялинки. Дітей щиро вітали Святий Миколай та Ангел, завзяті Музики та символ прийдешнього нового, 2015 року – весела Коза. А ось Чорта з різками діти запевнили, що серед них ані бешкетників, ані ледацюг немає і на святі Ялинки він зайвий. Маленькі учасники новорічного дійства радо розповідали «зимові віршики», колядки та щедрівки, водили новорічний хоровод,  дарували веселий настрій та свої посмішки всім оточуючим, створюючи справжнє новорічне свято.

А потім дітлахів у гості запросила музична казка «Попелюшка», яка була сповнена майже справжніми дивами й чарівними перетвореннями, гумором, пустощами, музикою й танцями. І дівчаток, і хлопчиків, і навіть дорослих, захопив і зачарував дивний світ доброї казки про чуйне серце, світлі почуття, душевну доброту і вічну мрію кожного про щасливе здійснення найзаповітнішого бажання.

Наприкінці свята діти отримали солодкі подарунки, за що щиро дякували обласному Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту. Тож, до Сміли поверталися з чудовими враженнями та гарним настроєм!

Відділ у справах сім’ї та молоді,

фізичної культури і спорту

управління освіти, молоді та спорту