25 Лютий 2015, 14:08

«Піснеграй» розкриває таланти

17 лютого учні 1-8 класів стали учасниками фестивалю музичної творчості «Піснеграй».  Кожен клас підготував пісню, яка допомогла якнайяскравіше розкрити  творчі таланти та здібності школярів.

Учні 1 класу заспівали пісню-візитівку «Ми - першокласники», яка розповіла про перші кроки малечі у Країні Знань. Учні 2 класу мовою музики розповіли про те, як «Два єноти вчили ноти». Усіх присутніх порадував виступ третьокласників, піснею «Барви рідної землі» заявили про свої різнобічні таланти, поєднавши красу пісні з танцем та живописом. Учні 4 класу вдало інсценізували дитячу пісеньку «Чому ведмідь взимку спить?».

Патріотичні пісні підготували учні 5 та 6 класу. Пісня «Прошу в неба», майстерно виконана ансамблем учнів 6 класу з елементами драматизації, знайшла відгук у душі кожного присутнього в залі. Адже сьогодні кожен українець  мріє про  мир для рідного краю.

Семикласники презентували пісню Кузьми Скрябіна «Мама». Особливо промовисто ця пісня звучить у виконанні хлопців. Щирість та ніжність до неньки  поєдналася  із дорослими почуттями суму та втрати.

Учні 8 класу презентували програму обрядових пісень у виконанні ансамблю «Любисток», який вже має шанувальників його таланту.

Підготувала цей захід вчитель музики Ольга Тучинська, залучивши до співпраці класних керівників 1-8 класів. Розкриваючи творчі здібності вихованців, використовуючи особистісний підхід до кожного учня, Ольга Михайлівна відкриває зірочок, які спалахують яскравим сяйвом таланту.

«Талант – це квітка, яка потребує щоденного догляду та турботи.» - вважає Ольга Михайлівна.

Тож  у Школі довіри та життєтворчості рясно квітнуть юні пагінці, які у найближчому майбутньому подарують красу творчості рідному місту.


Прес-центр школи №2