06 Травень 2015, 12:38

Весна прийшла – Україна розквітла!

Прийшла весна і в школі №4 її зустріли конкурсом краси «Весна прийшла – Україна розквітла». Конкурс, відбувся у два етапи: для учнів 1-5 класів та учнів 6-11 класів. Красуні-школярки демонстрували своє українське вбрання, розповідали про його символіку, розказували про себе та презентували свій талант. Кожна з учасниць проявила себе, як справжня українська господиня, адже одним із поставлених завдань, було назвати якомога більше страв на одну з вибраних літер. Також красуні давали відповідь на запитання та обґрунтувати свою думку, демонструючи своє красномовство та інтелект.

Серед учнів 1-5 класів перемогу виборола учениця 1-го класу Куксова Анастасія, першою віце-міс стала учениця 4-го класу Вовк Ірина, а другою - учениця 5 класу Щербатюк Юлія.

Серед учнів 6-11-х класів перемогу здобула учениця 7 класу Гринчук Олеся, першою віце-міс стала учениця 8-го класу Дмитраш Анастасія, а другою - Леушина Руслана, учениця 6 класу.

Всі інші учасниці були відзначені нагородами у номінаціях: «Міс стиль», «Міс посмішка», «Міс елегантність», «Міс талант», «Міс чарівність» тощо.

Сократ говорив: «Краса – це королева, яка править дуже недовго», тому потрібно шукати гармонію зовнішньої і внутрішньої краси. Конкурс «Весна прийшла – Україна розквітла» підтвердив, що учениці нашої школи цінують, як зовнішню, так і внутрішню красу. Вони надзвичайно гарні, толерантні та виховані, а найголовніше – знають, люблять, поважають українські традиції, популяризують українську вишиванку.

Єлизавета Красніченко,

педагог-організатор