06 Травень 2015, 17:29

Відкриття Бібліоестафети

З метою виховання високоосвіченого, культурного, професійного і патріотично налаштованого молодого покоління українців, у квітні-вересні проводиться обласний конкурс проектів кращих вуличних акцій читання серед користувачів юнацького віку «Від ідеї до втілення».

У рамках вищезазначеного конкурсу працівниками Смілянської міської централізованої бібліотечної системи розроблено проект «Бібліоестафета», який передбачає участь у цій акції масових публічних бібліотек, які обслуговують юнацтво. Перше урочисте відкриття бібліоестафети відбулося 24 квітня біля приміщення центральної міської бібліотеки ім.О.Журливої. Під час естафети відбулася передача частинки бібліотечної карти міста Сміла від бібліотеки до бібліотеки, охоплюючи мікрорайони міста.

В урочистому відкритті Бібліоестафети взяли участь і юні читачі загальноосвітньої школи №7, тому що переконані, що найбільша сила, яку дають книги, - це той духовний потенціал, який  стає основою усього життя людини, його роздумів та вчинків. Книги чекають на нас, читачів, своїх друзів. Їм є про що нам розповісти, чому навчити. Вони будуть терпляче зберігати свої таємниці, щоб одного разу радісно віддати їх нам. Їм вистачить терпіння чекати на цю щасливу мить, тож  якомога частіше звертайтеся  до книги як до справжнього друга за найкращою порадою.

Ганноченко Н.А., завідувач бібліотекою ЗОШ№7