06 Травень 2015, 17:50

День практичного психолога

23 квітня, у День практичного психолога, у школі №2 відбувся колективний арт-психологічний захід  «Калейдоскоп моїх вражень та емоцій».

У рамках  Дня проведено арт-психологічні вправи для  учнів школи. Практичним психологом Кириловою О.В. та педагогом-організатором Поліщук І.Л.  організовано велику підготовчу роботу щодо проведення заходів. Розроблено арт-зони: «Райдуга мого настрою», «БУМ «Звільнення від образ», «Карта мого внутрішнього світу», «Конверти радості та суму», «Історія із життя квітів», «Кульки мрій», «Майстерня життя»:  «Маска моїх почуттів», «Я в процесі», «Вернісаж цікавих особистостей», «Дерево вражень».

Найактивнішими учасниками заходу були учні 5 класу.

Проведена колективна арт-справа була результативною, так як дала можливість учням взяти участь у декількох вправах, звільнитися від негативних емоцій, образ,  подолати власні страхи та комплекси, об’єднати навколо справи учнів та педагогів.

На завершення свята, за ініціативи директора школи Козубенко Т.М., було здійснено колективну мрію учасників заходу: і діти, і дорослі отримали морозиво. Тож варто мріяти, фантазувати, творити власноруч своє життя.

Цього ж дня на базі школи організовано та проведено  міське свято для практичних психологів та соціальних педагогів міста «Психологічні посиденьки». Учасників «посиденьок» привітали  ансамблі учнів 6 класу (класний керівник Білан Н.І.), 8 класу (класний керівник Нюкіна Т.В.), вчитель предмету «Захист Вітчизни» Савченко В.О. та вчитель історії Роздорожний П.А.

Прес-центр школи №2