12 Травень 2015, 18:26

Стежинкою успіху

Сонячного квітневого дня разом шкільну родину 6-Б класу зібрало чудове традиційне свято «Я- особистість». Ми всі дуже хвилювалися, адже завітали до нас наші батьки та директор гімназії Олена Олегівна Дзевульська. Наш класний керівник Олена Вікторівна Сердюк цікаво підготувала свято. Кожен з нас розповів про свої досягнення, поділився планами на майбутнє. Вражали кількістю своїх медалей спортсмени Анна та Нікіта Чорнобривці; танцівники - Валентин Кубрак та Дар'я Сідельнікова. Валентин разом зі своєю сестрою Лолою (теж ученицею нашої школи) подарував всім присутнім запальну самбу. Наші віртуози - гітаристи  Олександр Хлевнюк і Володимир Теліга дивували чудовими мелодіями, а  Катерина Галєва зі своєю подругою Єлизаветою Висоцькою заспівали українську пісню «Як у нас на Україні», яку підхопили всі присутні.

Виставка «Світ моїх захоплень» вражала різноманітністю: вишиванки, вироби з дерева, іграшки, малюнки, грамоти, медалі, боксерські рукавички тощо. Передивляючись презентацію, ми пригадали цікаві заходи, екскурсії, класні свята, які відбулись у нас протягом навчального року, і які ми цікаво, весело та змістовно проводили.

Потім ми разом вибудували стежинки успіху, які необхідно пройти кожному, щоб отримати бажане. На закінчення свята нас чекав сюрприз:  кожен отримав у подарунок чарівне сонечко, заряджене на успіх й удачу. Олена Олегівна теж нас підтримала, побажала всім успіхів, подякувала нашим батькам. Тож маємо надію на те, що ми на правильному шляху, за допомогою вчителів та батьків обов'язково знайдемо своє місце у житті, станемо справжніми громадянами нашої держави.

Євгенія Козир, Валентин Шевченко, 6-Б клас