14 Грудень 2015, 15:28

Комунікаційні стратегії сучасної школи

Нещодавно у Національній парламентській бібліотеці України в м. Києві відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція Комунікаційні стратегії сучасної школи». У Всеукраїнській науково-практичній конференції «Комунікаційні стратегії сучасної школи», що проходила у Національній парламентській бібліотеці України в м. Києві  за участю видавництва «Білий Тигр», Київського національного університету ім. Т.Шевченка, Київського університету ім. Б. Грінченка. Взяла участь практичний психолог Смілянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І ступеня – гімназія ім. В.Т. Сенатора» К.М. Шевченко. 

На майстер-класі «Як стати успішним у спілкуванні?» вона продемонструвала учасникам конференції елементи тренінгу «Секрети ефективного спілкування». На майстер-класі «Соціальні мережі як інструмент комунікації вчителя та учня» поділилася досвідом використання соціальних мереж у спілкуванні з учасниками навчально-виховного процесу. А також відвідала майстер-клас «Протидія маніпуляціям» та «Організація спеціальних заходів».

Учасники конференції отримали сертифікати, які дають право на тренінгову діяльність. Тож психолог гімназії К.М.Шевченко готова поділитися інноваціями з колегами.

Прес-центр гімназії