29 Січень 2016, 09:21

Зимові свята у дошкільному навчальному закладі №18 «Чебурашка»


Справжня зима завітала в Україну з довгоочікуваними новорічними та Різдвяними святами. Скільки радості принесла вона дітворі, щедро огорнувши землю білою пухнастою ковдрою. Малята завжди з нетерпінням чекають цієї пори. Адже це і зимові розваги, і очікування дива, свят та сюрпризів.

У дошкільному навчальному закладі №18 «Чебурашка» традиційно розпочались  свята виставкою ялинкових прикрас «Новорічні фантазії». Діти  разом з батьками створили неповторні зимові композиції, дивовижні прикраси із різних матеріалів.

Кожне  новорічне свято поринало і дорослих, і дітей у світ чарівних казок, фантастичних пригод, чудесних перетворень.

Плекаючи українські традиції, вшановуючи давні народні обряди та звичаї, музичні керівники закладу організували і провели веселу музичну розвагу «Колядуємо гуртом, всіх вітаємо з Різдвом». Скільки нових пісень, колядок, щедрівок вивчили вони разом з дітьми. Милозвучно колядували, весело щедрували гурти дітей, прославляючи Ісуса Христа та віншуючи щастя, здоров’я, миру, добра всій Україні. Завітавши до щедрих господарів, колядники відчули добру родинну й водночас дивовижну атмосферу зимового свята, стали учасниками театралізованого дійства.

Свято Водохреща прийшло на нашу Смілянську землю небаченими снігопадами та заметілями. Та дітворі – радість. Адже це – зимові розваги, змагання, конкурси.

Білій картині зими навколо нашого садочка додали барвистості різнокольорові льодяники, які виготовили діти разом з вихователями. Гілочки дерев та кущів прикрасили  яскравими кульками, ліхтариками та чудернацькими тваринками.

А завершила цикл новорічних та Різдвяних свят у нашому закладі зимова спортивна забава, організована музичним керівником Пащенко Т.С. Діти змагалися в спритності, швидкості, витримці. Вони із задоволенням виконували цікаві завдання, брали участь у веселих конкурсах і естафетах. Сміх, жарти, веселий настрій додали усім учасникам змагань запалу енергії, позитивних емоцій та неповторних вражень.

Найбільший дарунок для нас, дорослих, бачити усміхнені, щасливі та безтурботні обличчя дітей. Тому так важливо подарувати радість, створити веселий настрій, організувати незабутнє свято для кожної дитини, яка відвідує наш дошкільний навчальний заклад.


Вихователь Туманова Л.В.