19 Лютий 2016, 09:25

Родинне свято у 5-Б класі

Найбільшим дарунком для людини – є сім’я. Це той поріг і оберіг, куди людина повертається з далекої дороги; те місце, де можна спочити, зігріти душу. «Нема сім’ї – нема держави», «Без сім’ї немає щастя на землі» – говорить українська народна мудрість. Саме родині було присвячене свято у 5-Б класі. До класної світлиці Смілянської школи №7 завітали найрідніші для учнів люди: матусі і татусі, дідусі та бабусі, сестрички та братики, а також перша вчителька – Єфімова Лілія Петрівна.

До свята всі старанно готувалися під керівництвом класного керівника Царинної Людмили Геннадіївни. У родинному колі діти декламувати вірші й гуморески, виконували творчі завдання, співали пісні для своїх рідних. Батьки почули на свою адресу найсолодші слова від своїх дітей за те, що  вони не просто люблять їх, а пестять і голублять, прощають усі витівки і образи.  Розчулені батьки з гордістю дивилися і тішилися своїми дітьми. Батьки та гості свята із задоволенням дивились номери підготовлені дітьми і щиро аплодували кожному виступу, в які юні артисти вкладали весь свій талант і шарм.

Як чудово, що в стінах рідного закладу зібралася вся шкільна родина, щоб краще пізнати один одного, цікаво, творчо відпочити. Такі заходи, окрім позитивних емоцій, дарують учасникам ще й почуття єдності, яке згуртовує шкільний колектив – учнів, батьків та вчителів.

Хочеться, щоб кожен із нас цінував своїх батьків, думав про них, був поруч у складну хвилину. Бо вони вчать нас жити, прищеплюють любов до праці, вчать чесності, щирості, терпіння і великодушності, і вчасть усього цього своїм життєвим прикладом. Бережімо своїх батьків, будьмо уважнішими до них!

Царинна Людмила Геннадіївна,

класний керівник 5-Б класу

Смілянської ЗОШ №7