07 Квітень 2016, 07:55

«Олімпійське лелеченя»


29 березня 2016 року на базі Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 відбувся міський етап спортивно – масового заходу «Олімпійське лелеченя» серед учнів 5-6 класів шкіл міста.

У змаганнях брали участь 14 команд загальноосвітніх навчальних закладів міста. Програма складалася із двох етапів: презентація команди (назва, девіз, спортивна форма) та  спортивної естафети.

Учасники заходу порадували себе і своїх друзів яскравими та оригінальними презентаціями.   Жваво та весело діти змагалися у спортивних естафетах. Під час змагань був присутній справжній олімпійський дух, адже діти не лише демонстрували свої спортивні здібності, а й підтримували своїх друзів по команді і щиро вболівали один за одного.

Команди показали високий рівень фізичної підготовки, прагнення до перемоги, дійсно проявили себе справжніми спортсменами, готовими до чесної боротьби за звання бути кращими олімпійськими лелеченятами. Глядачі отримали задоволення від запальних виступів учасників.

Призові місця вибороли:

І місце - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 та загальноосвітня школа І-ІІІступенів №2;

ІІ місце – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5, навчально-виховний комплекс  «Загальноосвітня школа І ступеня – гімназія ім. В.Т.Сенатора» та загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13;

ІІІ місце - навчально-виховний комплекс  «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №3 – колегіум» та загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №16.

Найкращий результат  у міському етапі «Олімпійського лелеченя» показала команда «Олімпійці» загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №1, яка і візьме  участь у зональних обласних змаганнях.

Взяв участь, став спонсором і виступив на заході депутат Смілянської міської ради, майстер спорту міжнародного класу з карате  Сергій Васильович Цаподой. Він же і вручив  переможцям  подарунки. А призери

нагороджені грамотами управління освіти, молоді та спорту.

Методист МК   Н.М. Щербина