13 Квітень 2016, 11:23

Фестиваль ранкової зарядки у школі №2

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 «Фестиваль ранкової зарядки» цього року запам’ятався цікавими та різноманітними заходами, у яких взяли участь учні та педагоги, адже припав на весняні канікули. Тож часу для творчого втілення задумів дітей та педагогів було більше. Зокрема,  учні 1-2 класів із задоволенням провели «Ранок у Спортляндії», погравши у спортивні командні ігри, які для них підготувала вчитель фізичної культури Гавенко І.М. та представники простору здорового способу життя шкільного парламенту «Наш світ».

Учні 3-4 класів під час спортивних занять побачили багатогранність можливостей тренувань із використанням обручів. Тож і зарядка отримала назву «Обруч успіху прийдешнього дня». Користь від такої зарядки велика. Масаж та лімфо дренаж - запас здоров’я забезпечено на цілий день.

Гаслом волейбольної команди школи стали слова: «Ранок починається зі спорту!». Тому із задоволенням учні 7-9,11 класів спішать до школи на тренування.

Красуні-старшокласниці, готуючись до випускного балу, активно займаються шейпінгом, прислухаючись до порад досвідченого вчителя фізичного виховання Гавенко І.М. Їх зарядка має назву «Вправи для справжніх леді». Краса та грація, гарний настрій, здоров’я тілу та духу їм забезпечено.

Під час канікул шанувальники здорового способу життя відправилися позмагатися у спритності  до боулінг-клубу.  Провести хвилинки релаксації на природі  та покататися на ковзанах на катку у Кіровограді. Колективна спортивна справа «Для любителів льодових видів спорту весна не завада» об’єднала вихованців 8-9 класів ( класні керівники Нюкіна Т.В. та Рижкова  А.Б.).

«Рухливий спосіб життя, заняття спортом – ці види діяльності  мають  переваги над одноманітним сидінням за комп’ютером, навіть, якщо у ньому на вас чекають найсучасніші ігри.» - вважать учні та їх наставники.

Прес-центр школи №2