18 Жовтень 2016, 11:11

Бібліотекар –професія творча …….

«Я бачу, що не тільки ви

зібрали книги, а й книжки

зібрали вас»

В.Б.Шкловський

Для кожної освіченої людини, бібліотекар – це насамперед творча особистість, яка безкорисливо, щедро з повною віддачею служить суспільству, читачеві.

Напередодні професійного свята бібліотекарів - Всеукраїнського дня бібліотек,  шкільні бібліотекарі зібралися у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 на методичне об’єднання. Методист Олійник Г.М.  звернулася із привітаннями  до  бібліотекарів навчальних закладів, ветеранів бібліотечної справи, вказавши, що бібліотечна справа для них стала покликанням та побажала хранителям мудрості і знань віків, невтомним трудівникам книжкових полиць енергії, творчих успіхів, радісних відкриттів, непрочитаних сторінок, допитливих читачів. За багаторічну сумлінну працю,

особистий вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління,

впровадження інноваційних технологій в  освітній процес  та  з нагоди

професійного свята, нагородила грамотами управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради бібліотекарів навчально –виховного комплексу «Загальноосвітня школа І ступеня – гімназія ім. В.Т.Сенатора» Гичку І.І. та спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 - Плотнікову О.В.

Учні школи тепло вітали всіх учасників свята, зичили  щирих і добрих  читацьких посмішок, цікавих запитів, шани і поваги читачів.




Олійник Г.М., методист з бібліотечних фондів