06 Січень 2017, 11:42

«Зимова фантазія» для дітей соціально незахищених категорій міста Сміли

Відповідно до розподілів новорічних подарунків, затверджених наказом Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації від 28.11.2016 № 71/05 «Про організацію новорічно-різдвяного свята для дітей соціально незахищених категорій», управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради отримало 81 новорічний подарунок для дітей соціально незахищених категорій, списки яких надавалися до управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації.

05 січня 2016 року в приміщенні міського будинку культури м. Сміла відбулося новорічно-різдвяне свято для дітей соціально незахищених категорій міста. Діти переглянули яскраву новорічно-різдвяну казку «Зимова фантазія», після закінчення якої кожна дитина отримала солодкий новорічний подарунок.

Працівники відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту за двома окремими списками вручили новорічні подарунки дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, дітям, батьки яких загинули або перебувають у зоні проведення антитерористичної операції, дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітям з сімей внутрішньо переміщених осіб та дітям-інвалідам.

Дякуємо управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації за надані новорічні подарунки для дітей соціально незахищених категорій м. Сміла.

Відділ молоді та спорту

управління освіти, молоді та спорту