01 Лютий 2017, 07:50

Скорботна свічка пам’яті святої

Страшна ніч огорнула мою Україну.

В небі високо засяли зорі.

Чому ж до зірок я думкою лину,

Схиляючи голову у тихій покорі?

27 січня у державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» вшанували пам’ять жертв Голокосту.

З нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту, заступник директора   з виховної роботи Барановська Надія Анатоліївна підготувала і провела лінійку - реквієм «Скорботна свічка пам’яті святої»; викладач історії Савіцька Валентина Миколаївна - урок - пам’яті «Голокост – лихо століття», на якому розповіла про трагічну долю єврейського народу.

Нікого не залишила байдужим книжкова виставка «Місця, пов’язані з пам’яттю про Голокост», підготовлена бібліотекарем Животовою Ганною Володимирівна у читальній залі створила

Події 1941-1945 років і донині залишаються сумним символом політики геноциду нацистської Німеччини, а також яскравим прикладом нинішнього стану пам'яті про війну у сучасному українському суспільстві.

Ми будемо жити надією і робити у своєму житті все для того, щоб страшні сторінки історії і справді ніколи не повторились, а український народ жив, багатів, процвітав і славився по всьому світу своїм розумом, своєю красою, щедрістю, добротою, силою.

Управління молоді та спорту