01 Лютий 2017, 13:48

Міські змагання з волейболу.

Закінчилися міські змагання з волейболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста, які стали підсумком  ХХІІ міської спартакіади комплексних навчально-виховних заходів.  У спортивній залі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 (директор Підмогильна В.М.) відбулися фінальні ігри змагань з волейболу серед збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів міста. Їм передували зональні, які проходили на базах загальноосвітніх навчальних закладів №7,10,11, 12, школи №3-колегіуму (директори Ярошик Л.І., Бондаренко Т.В., Підмогильна В.М., Сірик С.В.,   Карло Т.А.).

Відповідно до умов, учасниками проведення  фінальних ігор стали команди, які в своїх групах зайняли I місце.

У фінальній грі за I місце взяли участь команди юнаків школи  №11 та школи №3-колегіуму. Гра тримала у напруженні усіх присутніх вболівальників та вчителів від першої до останньої хвилини. Все ж таки фортуна посміхнулася команді школи №11. Що ж стосується фінальної гри серед дівчат, в якій зійшлись команди школи №12 та гімназії, то тут сценарій гри був інший. Команда гімназії одразу захопила ініціативу та повела в рахунку з відчутною перевагою.  Гра закінчилася  з рахунком 2:0.

Підсумкові результати призових місць серед юнаків:

I місце –  школа №11 (вчитель фізичної культури Ковтун Є.В.);

II місце – школа  №3-колегіум (вчитель фізичної культури Єгорова О.М.);

III місце – школи  №5,12 (вчителі фізичної культури Хоменчук  А.В., Фадєєв С.В.).

Підсумкові результати призових місць серед дівчат:

I місце –  гімназія (вчитель фізичної культури Тучинський А.Ф.);

II місце – школа  №12 (вчитель фізичної культури Фадєєв С.В.);

III місце – школи  №1,7 (вчителі фізичної культури Александров О.М., Святченко К.О. ).

Кращими гравцями турніру  визнано учня школи №11 Мельника Дмитра та ученицю гімназії Проценко Марію. Команди-переможці нагороджені командними та особистими грамотами  управління освіти, молоді та спорту.

Вітаємо команди школи №11 та гімназії, які будуть представляти наше місто на обласних змаганнях з волейболу, які стартують вже у лютому 2017 року та бажаємо майбутніх перемог!




Методист МК    Надія Щербина.