03 Травень 2017, 10:14

Людина, небайдужа до освіти

У цей нелегкий для України час радує той факт, що  є люди, які думають про майбутнє нашої країни – підростаюче покоління, яке будуватиме нову європейську державу. А для цього молодь повинна отримувати міцні знання у затишних класах, в обладнаних за сучасними вимогами навчальних кабінетах. Цьогоріч кабінет хімії школи №3-колегіуму кардинально змінився. За сприяння депутата Верховної Ради Сергія Ярославовича Рудика, людини, небайдужої до проблем освіти, були виділені кошти та придбані для кабінету хімії нові меблі, мультимедійна дошка, проектор, демонстраційний та учительський стіл, витяжна шафа, стенди. За батьківські кошти зроблено капітальний ремонт кабінету.

Оцінити першими такі зміни змогли не лише учні, а й директори гімназій, ліцеїв, колегіумів Черкаської області, які у березні побували у школі №3-колегіумі на обласному семінарі. Під час екскурсії по закладу вони із захопленням оглянули новий кабінет, відзначили, що він дійсно відповідає найсучаснішим вимогам, та ще й завдяки дизайну має неабиякий естетичний вплив на учнів.

Нещодавно Сергій Ярославович Рудик завітав до нас у школу, щоб оглянути новий кабінет, поспілкуватись з колегіантами. Разом з ним до нас завітали секретар міської ради Віктор Федоренко, заступник міського голови Людмила Осейко, начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова, помічник народного депутата Лідія Зайва. Поважні гості із задоволенням поспілкувались з учнями школи №3-колегіуму, пораділи разом з дітьми такому гарному та необхідному подарунку, згадали свої шкільні роки та побажали колегіантам зростати здоровими, розумними, творчими у мирній країні, здобувати міцні знання та використовувати їх для розбудови нашої держави.

Батьки, учні та педагогічний колектив школи №3-колегіуму висловлюють щирі слова подяки Сергію Ярославовичу Рудику за величезну підтримку і добрі справи.

Прес-центр школи №3-колегіуму