13 Травень 2017, 11:56

Прийнято Угоду на 2017 – 2021 роки

11 травня 2017  відбулося спільне засідання колегії управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради та  ради Смілянської міської організації профспілки  працівників освіти і науки України з питання: « Про підсумки виконання Угоди між  управлінням освіти , молоді та спорту  Смілянської міської ради та Смілянською  міською організацією профспілки працівників освіти і науки України за 2011 – 2016 роки і укладання Угоди на 2017 – 2021 роки», в якій взяли участь представники управління освіти, молоді та спорту, методичного кабінету, члени колегії,  керівники навчальних закладів і установ освіти, члени президії міської організації профспілки, голови профкомів навчальних  закладів  міста Сміли.

З доповідями виступили   Незнанова Наталія Олексіївна, начальник управління освіти, молоді та спорту, Сташенко Наталія Володимирівна, голова Смілянської  міської організації профспілки працівників освіти і науки України. В обговоренні взяли участь Коваленко Алла Сергіївна, завідувач дошкільного навчального закладу  №23  « Чипполіно», Довгий  Олег Андрійович, член президії міської організації профспілки, учитель спеціалізованої школи №12, Дзевульська Олена Олегівна, директор Смілянського НВК   « Загальноосвітня школа І ступеня – гімназія імені В.Т. Сенатора», Гайдай Інна Борисівна, директор  загальноосвітньої школи №1, Чабан Олена  Анатоліївна, член президії, голова  профкому ДНЗ №26 , Туманова Лариса Василівна, заступник голови міської організації профспілки працівників освіти і науки України , голова профкому ДНЗ 18, Приймак Валентина  Лаврентіївна, завідувач дошкільного навчального закладу №24      « Калинка».  У виступах було піднято багато питань, які хвилюють працівників галузі, а саме питання охорони праці та здоров’я працівників освіти, проходження медоглядів, соціальні гарантії, пільги і компенсації  для працівників , їх соціально – економічний захист. Після обговорення  було прийнято спільну  постанову  колегії та президії, з якою ознайомила присутніх Довга Тетяна Григорівна, член обкому профспілки.

Угоду між  управлінням освіти , молоді та спорту  Смілянської міської ради та Смілянською  міською  організацією профспілки працівників освіти і науки України  на 2017 – 2021 роки було схвалено.

Начальник  управління освіти, молоді та спорту Незнанова Н.О.  і голова  міської організації профспілки працівників освіти і науки України  Сташенко Н.В.  підписати текст Угоди, яка  після реєстрації в управлінні праці та соціального захисту населення  буде направлена в усі навчальні заклади , як основа для  складання колдоговорів і угод  між адміністраціями і профкомами  закладів освіти на  2017 – 2021 роки.