26 Травень 2017, 08:16

Прощання з дитинством…

26 травня для учнів усіх українських шкіл пролунав останній дзвоник. Хвилюючим, бентежним, щасливим він був для випускників 11-го класу школи №3-колегіуму. Яскравими спогадами залишаться у пам’яті випускників, батьків, учителів, усіх присутніх на святковій лінійці виступ ансамблю хлопців 10-11 класів, привітання найменших, першокласників, патріотичний флешмоб, хвилюючий вальс у виконанні випускників, яскраві повітряні кульки та білі голуби, які злетіли у сине весняне небо як символи щасливої долі наших дітей. Запам’ятають вони і теплі, щирі слова привітань від директора, Тетяни Анатоліївни Карло, та від гостей – заступника міського голови Людмили Семенівни Осейко, начальника управління освіти, молоді та спорту Наталії Олексіївни Незнанової, представників депутатського корпусу.

Попереду у  наших дітей – державна підсумкова атестація, зовнішнє незалежне оцінювання, випускний бал, хвилювання, вступ у навчальні заклади, і нове, уже доросле життя.

А сьогодні – слово випускникам школи №3-колегіуму.

Віталій Чукін

Останній дзвоник – це наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, будь-якої професії лежать знання. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість досягти успіху і реалізувати свої здібності. Роки, проведені за шкільною партою, назавжди залишаться у пам’яті кожного з нас.

Вадим Безнос

Шкільні роки – прекрасний час, який всі намагаються якомога швидше пережити, а потім із жалем згадують все життя, адже вже нічого не можливо повернути. Перший урок, перші оцінки, перші злети та падіння. Щиро дякуємо всьому педагогічному колективу школи №3-колегіуму за те, що завжди були поряд, підтримували, навчали нас як рідних дітей.

 Вікторія Німченко

 Школа... Яким теплом, якою ніжністю і радістю наповнюється серце кожного, хто чує це коротеньке слово. Усе наше життя починалося зі школи. Саме тут ми знаходимо справжніх друзів, визначаємося у виборі своїх захоплень, вперше стикаємося з життєвими труднощами і радіємо своїм першим перемогам. Усяке траплялося на нашому шкільному шляху і все це залишиться в нашій пам’яті. Наша школа надовго залишиться в серці кожної людини світлим етапом життєвого шляху.

Найтепліші слова вдячності нашим учителям та директору школи №3-колегіуму Тетяні Анатоліївні Карло за турботу, вимогливість, повагу до кожного з нас та віру в наше світле і достойне майбутнє!

Назар Яковлев

Хочу висловити найщиріші слова вдячності нашому колегіуму. Саме тут ми навчилися жити у колективі, тут нам дали безліч можливостей показати себе, свої сили. Тут нам дали безцінні знання, кожен учитель  вклав у нас часточку своєї душі. Величезне спасибі колегіуму за безмежну віру в кожного з нас, за підтримку і турботу!

Дорогі наші випускники! Ми від щирого серця бажаємо вам світлої, щасливої та успішної життєвої дороги. Будьте чистими, щирими, відкритими, людяними. Любіть нашу рідну землю, будьте патріотами та громадянами нашої держави. Любіть і поважайте батьків. Нехай на вашому шляху зустрічаються добрі, чесні, порядні люди, а доля посилає лише успішні випробування. Нехай здійсняться всі ваші мрії та бажання під мирним небом України. А ми завжди будемо пам’ятати ваш дружний, веселий 11 клас! Щасливої дороги, дорогі випускники!