26 Травень 2017, 14:42

«Всі ми родом з дитинства»


Команда «Креативні колегіанти» школи №3-колегіуму завершує втілення своїх ідей щодо благоустрою парку, у другому, міському етапі освітнього проекту «Відкривай Україну». За ініціативи учнівської команди і творчого наставника були створені креативні напрацювання, і вирішено реалізувати ідеї у співпраці з Ніколаєвим Олександром Васильовичем. Основною складовою проекту учнівської молоді є встановлення високого табурету на території міського парку, який матиме особливе значення як для дітей, так і для дорослих.

17 травня  у міському парку відбулось урочисте відкриття  арт-об'єкту  під назвою «Всі ми родом з дитинства». На  відкритті були присутні заступник міського голови Осейко Людмила Семенівна, Ніколаєв  Олександр  Васильович, який є спонсором  нашої ідеї, директор міського парку Хандусь Вікторія Володимирівна, а також смілянський волонтер Овчаренко Віктор Степанович. Учні добре підготувались, прикрасили табурет кольоровими кульками, а також перев'язали символічною червоною стрічкою, яку згодом перерізали  Людмила Семенівна, Олександр  Васильович і учасники проекту Базик Дарина та Скрипник Владислав.

Під час відкриття арт-об'єкту було багато бажаючих залізти на табурет і сфотографуватись. Будемо сподіватись, що для всіх гостей і мешканців міста  цей витвір  стане чимось цікавим, адже, видершись на височенний табурет,  діти відчують себе  дорослими,  а дорослі  повернуться в дитинство, на якусь мить стануть маленькими і безтурботними на фоні величезної конструкції.

 

Наталія Шульгіна,

наставник команди «Відкривай Україну»

школи №3-колегіуму