01 Червень 2017, 09:36

ДОВГООЧІКУВАНИЙ ВІДПОЧИНОК

Завершився 2016-2017 навчальний рік у школах. Але розпочався наступний довгоочікуваний етап для учнів – літнє оздоровлення. Адже протягом канікул дітям потрібно відпочити та набратись сил, здоров’я, енергії.

З метою гармонійного поєднання цих бажань та інтересів у школі №3-колегіумі розпочав роботу пришкільний відпочинковий табір із денним перебуванням «Сонечко». Щороку наші учні з великим задоволенням відвідують його. Адже саме тут можна разом із своїми ровесниками не просто порадіти теплу, сонцю, яскравій зелені, а й весело провести час.

Відбулось відкриття табірної зміни, яке діти відзначили святковим концертом та веселою дискотекою. А 1 червня всі разом відсвяткували День захисту дітей, відвідали заходи у міському парку, поласували морозивом.

Різноманітні конкурси, змагання, інсценізації – це неповний перелік розваг, чекають на наших дітей у таборі «Сонечко». А корисне харчування, перебування на свіжому повітрі допоможуть по-справжньому оздоровити школярів. Сподіваємось, що час, проведений у пришкільному таборі «Сонечко», пролетить весело і з користю для наших учнів.

Прес-центр школи №3-колегіуму