07 Червень 2017, 08:14

З турботою про дітей

1 червня  природа подарувала теплий сонячний день. Розпочалася прекрасна пора – літо, а разом з тим відпочинок та оздоровлення. Запрацювали пришкільні відпочинкові табори. Крім того 1 червня - Міжнародний день захисту дітей.

Смілянська дітвора цей  день відзначила святом «Веселковий дивограй», яке було підготовлено управлінням освіти, молоді та спорту, методичним кабінетом та Будинком дитячої та юнацької творчості. Для зручності дітей свято проведено у  двох місцях – у міському парку культури та відпочинку та на базі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12.

У програмі свята – концертна програма та захоплююча конкурсно-розважальна програма «Подорож по станціях».

Нікому сумувати не прийшлось. Компетентне журі відзначило  найкращі результати участі дітей у конкурсних програмах. То ж на завершення свята кожен пришкільний відпочинковий табір нагороджено грамотами управління освіти, молоді та спорту і солодкими призами – смачним морозивом, яке подарували школярам небайдужі до проблем дітей приватні підприємці Лисенко В.Ф та Черничко А.К.

Дітям свято сподобалося. Проте, не було б воно таким цікавим і приємним, якби не підтримка місцевої влади,  відділу культури, працівників парку.

Нам, організаторам, приємно, що ми змогли об’єднати разом свої зусилля і подарувати дітлахам радість.

Цього ж дня відбулося свято «Вернісаж талантів» і для творчо обдарованих дітей та їх наставників. Свої нагороди отримали переможці обласного етапу предметних олімпіад, а солодкі призи – всі переможці інтелектуальних конкурсів обласного рівня.

Міська організація профспілки працівників освіти потурбувалася про педагогів, які підготували переможців означених конкурсів. Всі вони отримали солодкі призи.

 В.Руденко, завідувач методичного кабінету