13 Червень 2017, 11:24

Відкрився мовний літній табір «Merry Gang»

На базі Смілянського навчально-виховного комплексу  «Загальноосвітня школа  І ступеня- гімназія  імені  В.Т.Сенатора» відкрився мовний літній табір «Merry Gang» у рамках проекту GoCamp, місія якого навчити дітей широко мислити, виходити за рамки одної дисципліни, бачити зв’язки між різними явищами та предметами, сприяти обміну культурними цінностями та розширенню світогляду, подолати мовний бар’єр, розвинути життєві вміння та цінності, які підготують молоде покоління до життя та викликів 21-го століття та сприяти позитивному позиціонуванню України в світі.

Кожен день  у таборі надихає гімназистів на удосконалення англійської мови. Традиційно учні співають гімн мовного табору, роблять  рухливу ранкову зарядку під запальну музику. Впродовж усього часу діти спілкуються англійською мовою, що приносить їм задоволення. Учні задіяні командними іграми, що спонукає до створення дружної атмосфери, взаємоповаги та розуміння.

Одним з найулюбленіших  видів роботи у таборі є метод проектів. Проектна робота є чудовим інструментом реалізації комунікативного підходу у мотивуючій, ігровій та змагальній формах, забезпечує активну мовленнєву практику кожного учня, розширює їх світогляд і включає в активний діалог культур. Дітям надзвичайно подобається працювати у таких проектах як “HolidayResort”, “A Day of MyLife”, “Staying Healthy”.

Гімназисти доторкнулись до краси мистецтва, працюючи над проектом “The World is but a Canvas to our Imagination”. Діти намагались створити свої соняхи Ван Гога та описати таємничу посмішку Мони Лізи.

12 червня діти та вчителі з нетерпінням чекають зустрічі з волонтером із Англії Робіном Форкіном. Це прекрасний шанс для гімназистів поспілкуватися із носієм мови, пізнати культуру Великобританії і неймовірно захоплююче провести свій вільний час у мовному таборі.

Приємно, що діти поспішають до мовного табору щоранку та не квапляться додому після завершення насиченого подіями дня.


Прес-центр гімназії