13 Червень 2017, 11:36

Виховання свідомих еко-лідерів

Учні та вчителі школи №3-колегіуму завжди пам’ятають слова відомого німецького письменника Йоганна Вольфганга Гете, який свого часу писав: «Хто не знає іноземних мов, той нічого не розуміє і в своїй рідній мові». Тому початок роботи мовного табору «Eco-leaders Camp» є справжнім святом для його учасників, адже іноземну мову діти хочуть знати так добре, як і рідну українську.

Бажаючих потрапити до мовного табору завжди багато. Тому спочатку учні проходять конкурсний відбір, адже попереду чекає не лише цікавий відпочинок, а й відповідальна робота.

Роботу мовного табору «Eco-leaders Camp» передусім зорієнтовано на формування внутрішньої мотивації через впровадження сучасних технологій, у тому числі інтерактивних форм, та використання різноманітних форм роботи.

Кожен  день мовного табору ретельно сплановано,  щоб дітям було цікаво та комфортно. Саме тому вчителі іноземної мови активно залучають учнів до проектної діяльності, грають в ігри, знімають влоги та докладають максимум зусиль, щоб виховати свідомих еко-лідерів. Спілкування з іноземцями, які вже традиційно є незмінними гостями школи, сприяє підвищенню результативності вивчення іноземної мови та  полегшує процес оволодіння нею. Адже основна мета нашого мовного табору  - практичне застосування знання з мов, отриманих протягом навчального року.

Дуже цікавим та змістовним було спілкування з нашим гостем, волонтером із Великобританії Андріаном Греєм, з яким діти обговорювали проблеми сміттєсортування та забруднення землі.

Про свої успіхи і відкриття наші майбутні еко-лідери розповідають у щоденних стіннівках, що випускають із великим задоволенням.

Ми віримо, що таке поєднання навчання із захоплюючим відпочинком допоможе нашим учням у майбутньому стати справжніми європейцями!


Прес-центр школи №3-колегіуму