20 Червень 2017, 15:56

Літо – яскрава пора!

Літо – це пора для відпочинку, нових вражень, пора нового яскравого життя. Джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я став час, проведений у літньому пришкільному таборі «Сонечко» учнів 5-Б класу.

Під час перебування в таборі діти не лише відпочивають на природі, вони мають можливість розкрити свої творчі здібності, позбавитися комплексів та страхів, навчаються працювати в команді, пізнають один одного краще. Адже дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її просто потрібно вчасно відкрити.

Крім екскурсій, розваг, відпочинку цікавими та пізнавальними були майстер-класи, проведені Тамарою Євгенівною Зеленецькою та Людмилою Григорівною Тутик.

Під час майстер – класу, Тамара Євгенівна ділилась своїми дитячими спогадами, цікавими життєвими пригодами, тому заняття було цікавим, пізнавальним та повчальним. Учні 5-Б класу виготовляли з допомогою майстрині ляльку-оберіг з ниток. Здавна вважалося, що саме такі обереги захищають від пристріту і хвороб, від поганих звісток і всіх напастей.

Людмила Григорівна поділилась технікою унікального петриківського розпису. Петриківський розпис — це не тільки яскраво, сонячно, красиво, але ще й дуже модно. Учні вчилися  відтворювати елементи петриківського розпису.

Під час проведених майстер – класів діти отримали безліч неймовірних вражень та  яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.



Олена Хлівна,

класний керівник 5-Б класу